SUFI – *Awakening of Love* Workshop experiential cu Deva Krishna Duminica, 03 Decembrie 2017

MEDITAȚIE ȘI SATSANG cu Deva Krishna ”A-ți crea Viața„ 07/12/2017
20 octombrie 2017
(Respirație Conștientă, Viață Împlinită) Satsang cu Deva Krishna Luni, 11/12/1017
20 octombrie 2017

SUFI “Awakening of Love” 
Meditații SUFI și Dansuri DERVISH 
cu Deva Krishna
Duminică, 03 Decembrie 2017  8:30 – 19:30

Acest workshop experiențial de meditație cu durata de o zi, își va avea amprenta pe Iubire, Unitate, Încredere și Comunicare dintr-un spațiu de conexiune profundă la inimă.

Vei experimenta deschiderea inimii prin ascultare, Dansul Dervișilor Rotitori și meditațiile SUFI, care îți vor permite să ai acces la un nivel profund al ființei tale în care te vei simți conectat, în armonie și în unitate cu viața și cu întreaga Existență.

Termenul SUFI provine de la cuvântul SAFI: care înseamnă ”Puritate”. SUFI indică pe cel care este Pur.
În profunzimea inimii și a esenței fiecăruia dintre voi este prezent un SUFI, un Mistic, o ființă Pură aflată în așteptarea trezirii.

Este timpul pentru ”Calea Inimii”, o cale devoțională, dedicată căutării Divinului și al Adevărului prin practica ușoară care include Dansul Dervișilor rotitori și meditațiile Sufi care se bazează pe ascultare și pe recitarea mantrelor. Este timpul de a trezi inima către calea iubirii și a conștienței esențiale a Misticului SUFI, este timpul de a trezi inima spre o conștiență oceanică.

 • Un Workshop experienţial
  Workshopul este o structură meditativă, care se bazează pe Meditaţiile SUFI şi pe Dansul DERVIȘILOR rotitori. 
  Aceste tehnici meditative lucrează în mod specific asupra deschiderii Centrului Inimii Spirituale considerat Centrul Conştiinţei. 
  Calea Inimii Misiticilor SUFI este calea Iubirii şi a devoţiunii, este calea experienței directe a Divinului.
  Centrul Inimii Spirituale devine o punte de trecere spre propria ființă, către o transformare interioară şi spre Trezirea Conştienţei.
 • Purificarea inimii şi transformarea energiei
  Această experienţă te va ajuta să îţi uşurezi inima, să o purifici de gândurile, de emoţiile negative şi de trăirile dureroase din trecut; ajută fiecare căutător să se deschidă Ȋncrederii, Iubirii, Iertării, Compasiunii, Conştienţei şi Adevărului. 
  Te va ajuta în a vedea iluzia minții, te va ajuta să experimentezi Tăcerea interioară, unitatea cu viaţa, cu ceilalţi şi cu întreaga Existenţă.
 • Dansul DERVIȘILOR rotitori
  Corpul-minte este o extensie a COSMOSULUI: “microcosmos-macrocosmos”. Când începi dansul Dervișilor se deschide un vortex de energie, corpul tău se roteşte ameţitor în jurul său, iar tu rămâi ferm ca și conştienţă, rămâi în centrul vortexului pe deplin tăcut şi nemişcat.
  Misticii Sufi îl numesc Dansul COSMOSULUI, deoarece în dansul DERVIȘ mintea şi egoul se dizolvă și experimentezi astfel Extazul şi prezenţa Divină.
 • Comunicarea din Inimă
  Alte tehnici bazate pe utilizarea Sunetelor şi a Vibraţiilor sunt introduse în această strucutură pentru a te ajuta să armonizezi centrul comunicării.
  Cu Inima poți comunica în mod direct şi clar, acest lucru te va face să fii receptiv, sensibil şi conştient de energia ta, dar în acelaşi timp destul de puternic în a-ţi comunica adevărul cu claritate şi direcţie în orice situație din viaţa ta.

* Intenția lui Deva Krishna*
Prin intermediul acestui nou proces meditativ vreau să te conduc pe Calea Inimii Misiticilor SUFI, printr-o viziune simplificată și accesibilă oricui, iar în același timp concentrată, intensă, profundă și esențială.
”CALEA INIMII” este o abordare non-mentală care îți va deschide ochii, îți va facilita și va scurta calea, apropiindu-te tot mai mult de Esența ta și de Adevăr. Vei experimenta metode capabile să îți vindece energia, să te Purifice, să te Transforme și să îți trezească Energia Vitală și Conștiența”.
Deva a creat această structură meditativă în urma multor ani de experiență și practică meditativă, în urma aprofundării căii SUFI și a altor căi, trăind el însuși experiența mistică a trezirii spirituale și ajungând astfel la Esența învățăturilor Maeștrilor Iluminați.

”CALEA INIMII” face parte din contribuția sa inovativă la creșterea conștienței umane și a căutării Adevărului, pentru a-i ajuta în mod concret pe toți cei ce vor să își recunoască natura esențială a ființei și a Adevărului.

Spiritul SUFI *

descoperă-ți sufletul,
cunoaște Iubirea și Calea,
experimentează Tăcerea,
trăiește Conștiența.
Dansează amețitor sub cer
Dansul Cosmosului.
Apropie-te de Adevăr,
Dizolvă-te în Divin,
descoperă spiritul și Calea MISTICILOR SUFI.
Cunoaște CALEA INIMII…”

”Casa mea este Inima.
Religia mea este Iubirea.
Timpul meu este Eternitatea,
Divinul este Vastul Univers Infinit”.

Deva Krishna

DETALII PRACTICE:

Contribuție: 200 Lei 
Prețul include: micul dejun, pauzele ceai, Pranzul Vegetarian, contribuția programului de meditație.

Înscrierea devine efectiva dupa plata unui avans de 100 Lei până pe 25 Noiembrie 2017, care poate fi achitat cash sau in contul Asociatiei TATTVA MEDITATION COMMUNITY scrind *Calea Inimii donatie*.
IBAN: RO58BTRLRONCRT0347996201
Banca: BANCA TRANSILVANIA.

Locația: Strada Romulus 41, Sector 3, București.

Numărul de locuri este: 8 

Vă așteptăm cu infinită bucurie! ♥

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × 3 =