*ZEN Hara Reconnecting* Workshop intensiv de Meditație cu Deva Krishna 25-27 Mai 2018

Meditație și Satsang cu Deva Krishna (Tantra: moartea și lumea iluzorie) 21/06/2018
10 martie 2018
Seminar de REIKI Primul Nivel cu Deva Krishna (Metodă de Autovindecare De Mikao Usui) 23-24/06/2018
10 martie 2018

ZEN Hara Reconnecting
Workshop intensiv de Meditație 
cu Deva Krishna

25 – 27 Mai 2018  Bucuresti

Bine ai venit la workshopul experiențial de meditație ZEN Hara Reconnecting.
Ce este Hara?
Hara este centrul primar al energiei vitale, este o sursă de energie inepuizabilă. În ZEN, misticii japonezi o consideră ca fiind centrul Ființei. Misticii, în simplitatea și spontaneitatea lor, se conectează direct la Hara, acolo unde este beatitudinea și adevărata împlinire interioară.
De ce să te reconectezi la centrul Harei?
Cine se reconectează la centrul Harei experimentează o adevărată centrare în propria Ființă și în conștiența sa. Simte că este bine înrădăcinat, simte stabilitate, forță interioară, împlinire și senzația de extindere continuă.

De ce să participi la workshopul ZEN Hara Reconnecting? Și care sunt beneficiile?

  • Workshopul experiențial de trei zile se va desfășura într-un loc primitor și protejat iar meditațiile active, passive și exercițiile propuse de Deva Krishna te vor ajuta să deblochezi energia reprimată.
  • Explorând Hara, fluxul natural al energiei se va întoarce în a curge hrănind și revitalizând corpul fizic, chakrele și corpurile subtile aducând vindecări pe plan fizic și emoțional.
  • Reconectarea la Hara te va ajuta să fii mai sensibil, mai natural și mai spontan, regăsindu-ți forța interioară pentru a-ți exprima la maxim energia ta, într-o stare de calm, pace, tăcere și conștiență.
  • Din această conștiență va exploda o cantitate imensă de energie luminoasă de înțelepciune, inteligență și creativitate.

Un proces de terapie meditativ și de autodecondiționarea copilului.
Condiționările inconștiente legate de copilărie au efecte negative asupra vieții tale, blochează fluxul natural al energiei, impunându-ți limite, frici, judecăți și idei preconcepute care nu îți aparțin.
În acest proces de autodecondiționare, vei explora câteva tematici principale legate de rănile copilului emoțional, pentru a ieși din proiecții și din identificările inconștiente, vindecându-te pe tine însuți și propria ta energie vitală.
Cui îi este adresat seminarul? 
Zen Hara Reconnecting este un proces meditativ intens, este o structură creată de Deva Krishna, pe care o recomandă cu drag tuturor persoanelor care au început acest parcurs de creștere interioară și căutătorilor adevărului, deoarece este una din etapele importante în călătoria spre trezirea spirituală.

Tuturor celor care doresc:
⦁ Să exploreze și să experimenteze dimensiunea ființei;
⦁ Să atingă o sursă inepuizabilăa energiei;
⦁ Să aibă acces la secretele meditației și ale conștienței;
⦁ Să trăiască cu mai multă prezență și centrare;
⦁ Să aibă mai multă stabilitate, înrădăcinare, claritate și forță interioară;
⦁ Să își stăpânească mintea și emoțiile.
______________________________________________________

DETALII PRACTICE:

Când?

Vineri, 25 Mai 2018, orele 9:00 – 19:00, cu pauză de prânz
Sâmbătă, 26 Mai 2018, orele 9:00 – 19:00, cu pauză de prânz
Duminică, 27 Mai 2018, orele 9:00 – 19:00, cu pauză de prânz

Unde?

Centrul SEEDS FOR HAPPINESS: str. Fabrica de Chibrituri, nr. 16, Bucuresti.

Contribuția de participare:

⦁ Costul total al atelierului: 550,00 ron (care include apă, ceai, fructe și snack-uri pe durata celor trei zile).
⦁ Contribuția Early Bird până pe 2 Mai: 510,00 ron
⦁ Înscrierea cu Early Bird devine efectivă după achitarea sumei totale de 510 Ron, în contul asociației Tattva Meditation Community sau cash.

⦁ Inscrierea devine efectiva dupa plata unui avans de 200 Lei, care poate fi achitat cash sau in contul Asociatiei TATTVA MEDITATION COMMUNITY scrind *Zen Hara Reconnecting donatie*.
IBAN: RO58BTRLRONCRT0347996201
Banca: BANCA TRANSILVANIA.

⦁ Dacă din descrierea și informațiile oferite de mai sus simți că acest atelier este o experiență importantă în viața ta în acest moment și un pas semnificativ în creșterea ta personală, dar costul de participare este pentru tine prohibitiv, poți să ne contactezi pentru a discuta împreună posibile soluții.
Înscrieri:

Înscrierile se pot face contactând pe Devi Shakti (Ciobanu Liliana-Maria) la numărul de telefon 0757 775 063 sau la adresele de e-mail Ciobanuliliana357@yahoo.it; contact@deva-krishna.com.

Numărul de locuri este limitat.

Alte recomandări:

Îmbrăcați-vă cu haine confortabile care să vă permită să vă mișcați lejer deoarece structura atelierului include momente de dans și mișcare. Este indicat să aveți la voi cel puțin o pereche de șosete și un tricou, două de schimb pentru fiecare zi.
Vă rugăm să ajungeți cu 10 minute înainte de ora de începere anunțată, pentru realizarea formalitaților de înscriere, schimbarea hainelor etc.

Va asteptam cu Bucurie !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.