Alchimia Puterii – Workshop de meditație cu Deva Krishna 08-10/03/2019

Zen – Zazen „Spre esență” Workshop de meditație cu Deva Krishna 19-20/01/2019
1 ianuarie 2019
Meditație și Satsang cu Deva Krishna „Aproape de Trezirea Spirituală” 22/02/2019
1 ianuarie 2019

Alchimia Puterii

Workshop de meditație cu Deva Krishna

Individualitate și putere autentică

Chipul tău real – Minte și iluzie

8 – 10 Martie 2019, orele 9:00 – 19:00

 

Bine ai venit la workshopul experiențial de meditație Alchimia Puterii în care vei putea recunoaște și rezolva tematicile legate de putere, personalitate, individualitate, minte si proiecții.

De asemenea îți poți regăsi puterea autentică care să îți permită să te întorci la tine însuți și să descoperi și să realizezi potențialul tău interior.

 

Mintea: prieten sau dușman?

Mulți căutători au încă puțină confuzie cu privire la funcția reală a minții, nu știu să distingă între condiționare și funcția sănătoasă a minții.

Din cauza identificării cu gândurile și a modelelor rigide de comportament pierzi conștientizarea a ceea ce este real în tine și a ceea ce îți aparține cu adevărat.

 

Proiecțiile – o capcană care te face să cazi în iluzii:

Unul dintre mecanismele automate ale minții, care se declanșeasză inconștient, este asocierea cu imaginile și experiențele din trecut. Căzând în acest joc al minții care asociază, pierzi contactul cu momentul prezent și sensul realității.

În workshop poți deveni conștient de mintea asociativă dezidentificându-te de trecut și rămănând conectat la viața reală, în momentul prezent.

 

Jocul emoțiilor și mintea care minte:

Emoțiile sunt conectate la procesul gândurilor, starea ta sufletească se poate schimba în baza gândurilor tale. Vei învăța să devii conștient și detașat de minte și de gânduri pentru a putea gestiona emoțiile fără să fii influențat de ele în mod negativ.

Shunyata – natura minții este golul:

În profundă meditație poți atinge starea de Shunyata, adică golul. Doar în această stare de tăcere devii cu adevărat conștient.

Mulți încearcă să facă mintea să tacă pentru a intra în tăcere și în starea acelui gol, dar aceasta este o abordare greșită, este un efort destinat eșecului.

Natura interioară este golul în sine, este deja prezent în tine, nu este de făcut niciun efort, doar să fii. Când cade orice efort și orice tip de ”a face” te vei găsi pur și simplu în acea tăcere și în acel gol.

Judecătorul interior:

Din cauza condiționării infantile și a căutării de a te adapta societății, mediului, vieții și circumstanțelor a trebuit să creezi o personalitate și o imagine falsă despre tine însuți, iar între timp ți-ai abandonat ființa și natura.

Această imagine este aspectul prin care faci compromisuri cu persoanele și cu lumea pentru a te simți acceptat și pentru a face parte din grup sau din colectiv.

De aceea se creează o divizare în tine, multe voci în mintea ta care te judecă, te controlează, te invadează astfel încât tu să poți continua să susții acel chip fals care să îți permită să supraviețuiești, dar în mod fals.

Putere și autenticitate:

Puterea ta individuală nu este niciodată autentică, este mereu influențată în mod negativ de acele mii de măști pe care le ai și cu care te autoprotejezi.

În tine există un copil rănit, speriat și fricos, el este constrâns să se supună puterii celorlalți, de aceea folosește aceste măști pentru a se simți în siguranță, acceptat și iubit.

Doar atunci când cad acele măști se manifestă puterea autentică, doar așa poți fi tu însuți cu adevărat.

 

Chipul tău real:

  • Identificarea cu ceea ce toată viața ai crezut că ești și identificarea cu falsa identitate pe care ai creat-o despre tine însuți, sau cu cea care ți-a fost dată când erai mic, nu-ți permite să îți vezi chipul tău real și ceea ce ești cu adevărat.

  • Ai avut mereu dorința de a face parte dintr-un grup, un colectiv, de a te contopi cu ceilalți, de a iubi și de a fi iubit. Dar nu totdeauna ai fost respectat, iubit, acceptat pentru ceea ce ești. Aceasta este una dintre cauzele pentru care nu îți permiți să fii tu însuți în totalitate.

  • Detașarea, cu curaj, de mintea colectivă îți permite să fii tu însuți, să fii un adevărat individ întreg și autentic. 

DETALII PRATICE:

Cine poate participa?

Acest workshop experiențial este deschis tuturor, indiferent de nivelul de aprofundare a meditației.

Când?

Vineri 8 Martie, Sâmbătă 9 Martie și Duminică 10 Martie de la 9:00 la 19:00.

Număr maxim de participanți: 10.

Adresă:

Tattva Meditation Community : Strada Romulus, nr. 41, 030561, București.

Cost workshop:
475 Lei ( cuprinde materialele de desfasurare a workshopului, fructe, ceai, biscuiti și snacksuri sănătoase). 
Masa de prânz se va achita separat și va fi comandată de la un furnizor de catering, pe baza optiunilor individuale. Cine dorește poate aduce mancarea la pachet.

Înscrierea devine efectivă până Marți, 5 Martie 2019 cu plata unui avans de 250 Lei cash sau în contul asociației Tattva Meditation Community.
IBAN: RO58BTRLRONCRT0347996201
Banca: BANCA TRANSILVANIA

Contact:

E-mail:  tattva.community@gmail.com

Tel: 072 2563 494  –  075 7775 063 (Ramana)

Va Asteptam cu bucurie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × three =