Meditație și Satsang cu Deva Krishna (Psihologia Da și Nu) vineri, 20 Decembrie

Meditație și Satsang cu Deva Krishna (Psihologia Da și Nu) Vineri, 13 Decembrie
10 octombrie 2019
Meditație și Satsang cu Deva Krishna (Meditație, Creativitate și Iubire) Vineri, 29 Noiembrie
10 octombrie 2019

Meditație și Satsang cu Deva Krishna

Psihologia Da și Nu

(Puterea de a spune Nu și curajul de a spune Da)

Vineri, 20 Decembrie 2019 orele 19:00 – 22:00

 

Descoperă vocea ta interioară autentică, dincolo de compromisuri și dincolo de minte, descoperă vocea Divinului din tine.

“Trăim într-o lume a compromisurilor, strategiilor de manipulare, a jocurilor de putere, 

și încă din copilărie am învățat bine jocul compromisurilor, a devenit un aspect înrădăcinat în inconștient, până la punctul de a nu mai putea fi autentici și onești cu noi înșine și cu ceilalți.

Avem dificultăți în a distinge între ceea ce simțim cu adevărat și este benefic pentru noi și ceea ce mintea noastră ne cere să facem împotriva voinței noastre și a binelui nostru.

De câte ori în viața ta te-ai simțit neputincios în fața unei situații sau a unei persoane căreia ai vrut să îi spui Nu?

De câte ori ai vrut să spui Da în anumite circumstanțe sau în anumite ocazii din viața ta, să spui Da unor persoane care ți-au inspirat încredere, dar nu ai avut curajul să faci acest lucru, ți-a fost teamă și te-ai retras, negându-te și reprimându-te pe tine însuți și energia ta?

Da și Nu, amândouă au marea putere de a te face fericit sau nefericit, trebuie doar să știi să le gestionezi, trebuie doar să-ți asculți inima și maestrul tău interior. Înțelepciunea nu spune întotdeauna doar Da, și nu spune mereu doar Nu. 

Da și Nu sunt o singură energie care stabilește un sentiment de armonie și echilibru în viață, sunt ca respirația în două faze, inspirație și expirație, niciuna nu o exclude pe cealaltă, ambele există ca o singură mișcare.

Mulți oameni nu știu că se rănesc singuri prin afirmații și refuzuri nepotrivite, își fac viața nefericită din cauza sentimentului de vinovăție bine înrădăcinat în mintea lor inconștientă.

Este un aspect elementar, visceral și primar. Există o parte din tine care continuă să lupte cu părinții, o parte care se răzvrătește împotriva supunerii și a obligației de ascultare, această parte te face să fii împărțit și în conflict constant cu tine însuți, este acea parte care te face să te simți indecis și neliniștit, nesigur și descurajat.

Un om nu poate fi el însuși, autentic și întreg înainte de a renunța la sentimentul de vinovăție.

Puterea de a spune Nu te eliberează și curajul de a spune Da te îmbogățește. Când vei găsi puterea și curajul de a spune Nu când este Nu și de a spune Da când este Da, te vei simți într-o armonie profundă și în pace deplină cu viața.

Într-o zi vei descoperi că Da și Nu sunt doar expresia energiei tale Creative, creatoare a vieții tale și că nu este o chestiune de corect sau de greșit, de bine sau de rău.”

Deva Krishna

  

DETALII PRACTICE:

Invitaţia se adresează tuturor, indiferent de experienţa anterioară.
Locurile sunt limitate (Vă rugăm să sunaţi pentru confirmare).

Vă rugăm să vă aduceți haine comode pentru meditație și eventual o bluză de schimb.

Vă aşteptăm cu 10 min. înainte de începere.

Contact:

Tel: 0757 775 063- 072 2563 494 (Ramana)
E-mail: tattva.community@gmail.com
Adresa: Str. Romulus 41, sector 3, Bucuresti.

Contribuţia de participare la întâlnire: 50 Ron

Vă așteptăm cu multă bucurie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 + seven =