Satsang online cu Deva Krishna – (Adevărat sau fals) Joi, 26 Martie

Meditație și Satsang cu Deva Krishna – (Adevărat sau fals) Joi, 19 Martie
10 martie 2020
Satsang online cu Deva Krishna – (Cunoaște adevărul) Joi, 02 Aprilie
10 martie 2020

Satsang online cu Deva Krishna

(Buddha – Dhammapada – Sutra Inimii)

Adevărat sau fals

Joi, 26 Martie 2020 de la 19:00 la 22:00

 

Buddha spuse:

Confundând falsitatea cu adevărul

Şi adevărul cu falsitatea,

Lași inima să-ți fugă

Şi te umpli de dorinţă.

Vezi ceea ce este fals ca fiind fals,

ceea ce este adevărat ca fiind adevărat.

Privește în inima ta,

Urmează-ţi propria natură.

 

În esență suntem goi, deoarece tot ceea ce cunoaștem se va sfârși și se va dizolva în Vidul care este originea tuturor lucrurilor.

Dar noi putem fi plini doar de un singur lucru; Lumina divină a existenței, care nu are nevoie de nicio cunoaștere, deoarece această Lumină este ceea ce suntem.

Faptul că cineva cunoaște mai mult și altcineva cunoaște mai puțin, aceasta nu înseamnă nimic, nu face nicio diferență; acel Vid etern și acea Lumină imensă vor fi mereu originea noastră în care ne vom dizolva cu toții, într-o deplină Armonie.

Faptul că vrei să înțelegi și să recunoști acest lucru, azi, mâine sau în clipa în care vei muri, este un aspect care te privește doar pe tine; pacea și beatitudinea sunt în mâinile tale deja din acest moment.

În budism Vidul este elementul esențial al meditației, dacă vei ajunge la această experiență vei atinge adevărata plenitudine a vieții. Aceasta este ceea ce Gautama Buddha a realizat și prin urmare a împărtășit și a indicat, dar fără a vorbi despre o plenitudine sau despre o Lumină divină.

El a avut motivul său pentru a nu vorbi despre plenitudine; iar  acest motiv a fost pur și simplu de a nu da nicio posibilitate de a hrăni un ego spiritual ascuns într-un colț, care este gata oricând să facă din lumină și plenitudine o altă credință, un alt concept al jocurilor și viselor sale.

Budismul a folosit cuvintele lui Buddha și experiențele sale, creând o doctrină, o religie; acest lucru a îndepărtat meditatorul de adevărata esență a meditației, în care Vidul este experiența supremă a realității interioare și a existenței în sine.

Mulți căutători au dificultate de a ajunge să recunoască acest vid, deoarece au atașament față de credințe religioase, doctrine sau scripturi sacre. Prin urmare ei au lăsat să le scape ceva esențial, ceva ce poate fi experimentat într-o clipă de adevărată conștiență vigilentă și tăcută, și de un intim contact cu propria ființă, în meditație profundă.

Deva Krishna

 DETALII PRACTICE:

Invitaţia se adresează tuturor, indiferent de experienţa anterioară.

Va rugam sa ne contactati pentru inscrierea la eveniment, astfel incat sa va putem transmite link-ul pentru a ne conecta online.

Vom incepe sesiunea la ora 19.00 si ne vom conecta impreuna utilizand platforma Skype, folosind optiunea videoconferinta.

Pentru conectare nu este necesar sa aveti cont Skype, va vom furniza link-ul pe care il puteti folosi pentru a va conecta online folosind PC, tableta sau telefon.

Va recomandam ca pentru intervalul dedicat astfel Meditatiei sa va rezervati un spatiu comod, linistit si sa-i rugati pe cei dragi sa respecte aceasta alegere si sa nu va intrerupa in timpul meditatiei.

Contact: 
Tel: 0757 775 063 – 072 2563 494 (Ramana)
E-mail: tattva.community@gmail.com

Contribuţia de participare la întâlnire: donatie libera.
Donatia se poate face prin transfer bancar in contul Asociatiei Tattva Meditation Community deschis la Banca Transilvania, metionand „Donatie eveniment online”:

IBAN: RO58BTRLRONCRT0347996201

Vă așteptăm cu multă bucuria

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.