Meditație și Satsang cu Deva Krishna (Armonie cu viața) – online joi, 11 Iunie

Meditație și Satsang Deva Krishna „Lumina ta eternă” Joi, 18 iunie
10 iunie 2020
Meditație și Satsang cu Deva Krishna „Voi sunteți niște semințe” Joi, 25 iunie
10 iunie 2020

Meditație și Satsang cu Deva Krishna
(Buddha – Dhammapada – Sutra Inimii)
Armonie cu viața
Joi, 11 Iunie de la 19:00 la 21:30

 

„Nu fii în conflict cu viața, deoarece viața nu este în conflict cu tine. Viața este rodul iubirii pe care existența o are pentru tine; de aceea ești în viață și respiri. Ești viață și ești această iubire pe care ți-a dat-o Divinul.
Începe acum să fii în iubire și în armonie cu tine însuți și cu viața. Nu fi niciodată împotriva ta, nu te mai opune iubirii pe care o ai pentru viață și Adevăr.
Amintește-ți, adevărul nu poate fi realizat decât atunci când ai cunoscut Absolutul. Prin absolut mă refer la viață și nu este nimic mai absolut decât viața în sine, viața care pulsează în fiecare celulă a corpului tău, care vibrează în tot ceea ce te înconjoară și în întregul univers.
Așa că fii intens viu și atent, fii îndrăgostit de viață, fii un foc care arde și se ridică spre cer și într-o bună zi te vei regăsi treaz.
Adevărul este umbra vieții și iluminarea este rodul unei vieți trăite intens, fără a neglija nici măcar o mică parte din energia ta neimplicată în ea. De acea există oameni iluminați care nu știu că sunt, ei trăiesc viață in mod intens și total.
Cuvântul Totalitate are un sens imens și adânc în sfera spirituală; Totalitatea nu exclude nimic, ea implică întreaga ta ființă, aceasta implică o participare intensă și totală , fără a exclude nicio singură parte din energia ta.
Adevărul, iluminarea, eliberarea sau divinul, cum vrei să-l numești, este o experiență al unui moment de conștientizare a totalității ființei tale.”

Deva KrishnaDETALII PRACTICE:

Invitaţia se adresează tuturor, indiferent de experienţa anterioară.

Vă rugăm să ne contactați pentru înscrierea la eveniment, astfel încât să vă putem transmite link-ul pentru a ne conecta online.

Vom începe sesiunea la ora 19.00 și ne vom conecta împreună utilizând platforma Zoom.

Vă recomandăm ca pentru intervalul dedicat astfel Meditației să vă rezervați un spațiu comod, liniștit și să-i rugați pe cei dragi să respecte această alegere și să nu vă întrerupă în timpul meditației.

Contact: 
Tel: 0757 775 063 – 072 2563 494 (Ramana)
E-mail: tattva.community@gmail.com

Contribuţia de participare la întâlnire: donație liberă.
Donația se poate face prin transfer bancar în contul Asociației Tattva Meditation Community, menționând „Donație”

Banca Transilvania
IBAN: RO58BTRLRONCRT0347996201

Vă așteptăm cu bucurie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.