Meditație și Satsang cu Deva Krishna (Non-atașament) Joi, 11 Martie

Satsang cu Deva Krishna (Ciclul vieții, morții și renașterii) – Introducere în Bardo Joi, 25 Martie
10 februarie 2021
Meditație și Satsang cu Deva Krishna (Încredere și Curaj – Fii propria ta lumină) Joi, 25 Februarie
10 februarie 2021

Meditație și Satsang cu Deva Krishna
Non-atașament
Joi, 11 Marzo 2021 ore 19:00 – 22:00

„Chiar dacă lumea ar fi perfectă
așa cum o dorești, mai devreme sau mai târziu va trebui să o părăsești”.

Atașamentul este unul dintre obstacolele în calea trezirii spirituale, atașamentul este unul dintre aspectele mentale care provoacă suferință și o viață nefericită.
Nu are importanță ce fel de atașament ai și nu contează de ce anume ești atașat, dacă ai un atașament față de lucrurile materiale, de oameni, idei sau credințe, de obiceiuri și comportamente, de imaginea și poziția ta socială, de reputație sau chiar de concepte sau dorințe spirituale.

Atașamentul în sine este obstacolul și nu însuși obiectul atașamentului tău, un obstacol în calea conștienței și eliberării tale, un obstacol în calea unei vieți simple, senine și în pace.

În căutarea spiritual este nevoie să găsești sursa psihologică a sclaviei interioare și să îți înțelegi propriile atitudini și comportamente mentale, pentru a te elibera de dominația impusă de propria ta minte.

Pentru eliberare și pentru a te regăsi pe tine însuți, pentru a găsi fericirea, este întotdeauna de plătit un preț scump, există mereu un risc, deoarece uneori trebuie să renunți la lucruri sau la oameni, trebuie să renunți la obiceiurile dăunătoare sau la cele distructive.
Toate acestea pot implica durere, un sentiment de pierdere și de moarte; este natural. Orice separare implică durere, dar aceeași durere, același sentiment al morții se transformă în curând într-o sursă de bucurie, eliberare și renaștere.

Renașterea trece prin durere, aceasta nu poate fi evitată, iar calea spirituală este o cale dificilă, trebuie să lucrezi asupra ta și să fii prezent, atent și conștient, dar trebuie să o faci în modul corect și nu în felul tău propriu.

„Poți observa faptul că lucrurile pe care le obții în mod gratuit nu au o mare valoare. Da, îți pot oferi plăcere momentană, nu va dura mult, iar după un scurt timp nu le mai apreciezi, deoarece nu le-ai câștigat.
Eliberarea, adevărul, iluminarea sau experiența Divinului, cum dorești să o numești, este ceva ce trebuie să câștigi prin muncă interioară, trebuie să o meriți, nu se obține în mod gratuit, nu fără o renunțare”.

Deva KrishnaDETALII PRACTICE:

Invitaţia se adresează tuturor, indiferent de experienţa anterioară.

Vă rugăm să ne contactați pentru înscrierea la eveniment, astfel încât să vă putem transmite link-ul pentru a ne conecta online.

Vom începe sesiunea la ora 19.00 și ne vom conecta împreună utilizând platforma Zoom.

Vă recomandăm ca pentru intervalul dedicat astfel Meditației să vă rezervați un spațiu comod, liniștit și să-i rugați pe cei dragi să respecte această alegere și să nu vă întrerupă în timpul meditației.

Contact:
Tel: 0757 775 063 – 072 2563 494 (Ramana)
E-mail: tattva.community@gmail.com
website: www.deva-krishna.com

Contribuţia de participare la întâlnire: 50 Ron

Contribuţia se poate face prin transfer bancar în contul Asociației Tattva Meditation Community, menționând „Donație”

Banca Transilvania
IBAN: RO58BTRLRONCRT0347996201
Asociația Tattva Meditation Community

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ten + 20 =