Meditație și Satsang cu Deva Krishna (Practica de Bardo – sesiune 14) Joi, 16 Mai

Meditație și Satsang cu Deva Krishna (Practica de Bardo – sesiune 12) Joi, 02 Mai
10 aprilie 2024
Meditație și Satsang cu Deva Krishna (Calea Inimii – Meditație Sufi și Dervish) Miercuri, 15 Mai
10 aprilie 2024

Meditație și Satsang cu Deva Krishna

Introducere în Bardo (practică – sesiune 14)

Meditația din Cartea Tibetană a Morților

Joi, 16 Mai 2024 de la 19:00 la 22:00

 

Noul parcurs de Meditație și Satsang 2024 cu Deva Krishna va fi despre Bardo – meditația din cartea tibetană a morților.

Prin practicarea meditației Bardo, învățăm să ne deschidem, să devenim mai receptivi și mai relaxați față de viață. Învățăm, de asemenea, încrederea, abandonul și să renunțăm la acea structură rigidă a minții care a fost punctul de referință pentru fiecare dintre noi.

Pe de o parte, acea minte ne-a protejat de multe ori de pericol, durere și suferință, dar, pe de altă parte, ne-a făcut și încordați, rigizi și închiși, suspicioși și ignoranți despre cine suntem cu adevărat în esența noastră.

Bardo ne ajută să vedem și să acceptăm Adevărul vieții și al existenței pentru ceea ce este cu adevărat și nu așa cum ne dorim sau ne imaginăm să fie. Bardo ne eliberează de iluzia și speranțele false create de propria noastră minte, care ne proiectează constant trecutul.


Moartea a fost dintotdeauna un subiect care stârnește teamă pentru unii oameni și interes pentru alții. Cu toate acestea, pentru mulți rămâne o confuzie în acest sens, o neînțelegere și un sentiment de neputință în fața acestui eveniment care face parte din viața ca mister și care se va întâmpla tuturor mai devreme sau mai târziu.

Frica de moarte creează și frica de viață însăși. Evitarea morții și a realității ei neînțelese nu face decât să înrăutățească calitatea vieții unui individ, indiferent dacă acesta este grav bolnav, confuz, temător sau se confruntă cu diverse dificultăți în viața lui.

Meditația este singurul instrument pe care îl ai la dispoziție pentru a intra în mod conștient în moarte înainte de a muri fizic. Este un experiment profund care îți permite să realizezi faptul că moartea este doar o ficțiune, este o realitate iluzorie care are loc doar la nivel grosier și nu la nivelul subtil al conștienței și al esenței interioare.

Meditația tibetană Bardo – eliberare prin auz:

Bardo este o meditație ghidată, este un text sacru care este citit persoanei aflate în pragul morții în diferite etape ale călătoriei sale spre moarte.

Folosim această meditație, acest text sacru ca o învățătură pentru moarte și pentru viață, precum și pentru a trezi conștiența la realitatea ființei și la Adevărul existenței.

 

Deva Krishna

  

DETALII PRACTICE:

invitația se adresează persoanelor care au experiență anterioară în tehnici de meditație și se află pe calea creșterii spirituale

participarea  la acest parcurs nu se face online, ci doar în sală

Vă rugăm să ne contactați pentru înscrierea la eveniment, locuri sunt limitate.

 

Contact:
Tel: 0757 775 063 – 072 2563 494 (Ramana)
E-mail: tattva.community@gmail.com

website: www.deva-krishna.com

Pagina facebook: Tattva Meditation Community

Contribuţia de participare: 50 Ron

Contribuţia se poate face prin transfer bancar în contul Asociației Tattva Meditation Community, menționând „Meditatie de grup”.

Banca Transilvania

IBAN: RO58BTRLRONCRT0347996201

Asociația Tattva Meditation Community

Vă așteptăm cu bucurie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 + nine =