Asociatia Tattva Meditation Community

Tattva Meditation Community

Este un centru de creştere interioară care se ocupă de Meditaţie, Satsang, Reiki, Constelaţii familiale Sistemice şi alte discipline holistice, avand ca scop bunăstarea psihofizică, dezvoltarea personală, creşterea potenţialului uman al conştienţei/prezenţei şi trezirea spirituală.
Centrul se ocupă de organizarea evenimentelor susţinute de Deva Krishna în România şi în străinătate.
Centrul oferă căutătorilor oportunitatea de a parcurge căi de creştere interioară individuală şi colectivă, lucrând cu workshopuri intensive de meditaţie, seminare de formare în Tattva Reiki, Constelaţii familiale sistemice şi sesiuni individuale.
De asemenea, intenţia este transmiterea şi raspândirea adevărului prin viziunea lui Deva Krishna, ajutând oamenii să intre din nou în contact cu propria lor esenţă, astfel incat să se întoarcă la o viaţă meditativă sănătoasă, bazată pe conştienţă/prezenţă, iubire, celebrare şi împărtăşire.
"Deva ne invită să experimentăm meditaţia în aspectul său profund şi esenţial, conştienţa/prezenţa, depăşind condiţionările minţii şi ale egoului, pentru a realiza iubirea universală, compasiunea şi pentru a trăi acel sentiment de unitate cu întreaga existenţă."

* Despre Fondatorii Asociaţiei Tattva Meditation Community *

Devi Shakti (Liliana Ciobanu)
Căutătoare a Adevărului, încă de mică Devi Shakti îşi punea întrebări asupra scopului acestei vieţi şi asupra morţii. La vârsta de 14 ani s-a mutat în Italia, unde a locuit timp de 12 ani şi unde si-a continuat studiile.
Absolventă a Facultăţii de Ştiinţe Politice şi Relaţii Internaţionale a Universităţii de Studii din Roma, “La Sapienza”,  Devi Shakti a început parcursul său de creştere interioară încă din primul an al facultăţii, când, într-un moment de dificultate, a abordat cunoaşterea prin intermediul lecturii, având înţelegeri profunde legate de condiţionările primite şi având revelaţii despre importanţa vieţii şi a iubirii universale.
Aceste înţelegeri au fost începutul unui proces de vindecare interioară şi de decondiţionare a copilului interior, în care iubirea, pasiunea şi căutarea adevărului au împins-o să participe la seminarii de Reiki, yoga kundalini, meditaţie şi cristaloterapie.
După un parcurs autodidact de 3 ani, în care dorinţa sinceră de adevăr şi de a avea un Maestru creştea tot mai mult, a cunoscut o “întorsătură” mulţumită întâlnirii sale cu Maestrul Deva Krishna. Ȋn septembrie 2012, a primit iniţierea în sannyas devenind o căutătoare a adevărului, primind de la Maestrul Deva Krishna numele Devi Shakti, luând astfel decizia de a-l urma pe Maestru şi de a împărtăşi calea şi viziunea lui.
Sub îndrumarea Maestrului a participat timp de 3 ani la 3 parcursuri experenţiale de meditaţie şi satsang, fiecare parcurs durând 9 luni; a lucrat asupra ei însăşi folosind metoda Constelaţiilor Familiale sistemice, Reiki, Vindecarea corpurilor subtile; a experimentat şi a învăţat tehnicile de meditaţie Osho, meditaţii tibetane şi tantrice, în Italia, la Roma.
A primit iniţierea în metoda Tattva Reiki şi a fost formată, obţinând Masterul în Octombrie 2014. Din martie 2015 lucrează împreună cu Maestrul Deva Krishna, asistând la numeroasele seminarii de Reiki, Constelaţii familiale, la workshopurile experienţiale de meditaţie şi satsang, la sesiunile individuale cât şi la grupurile de creştere conduse de Maestru în România şi Italia.
Munca alaturi de Deva Krishna a condus-o în a fi un membru fondator al asociaţiei Tattva Meditation Community, din dorinţa de aparticipa la acest proiect de extindere şi de răspândire a mesajului adevărului către un număr cât mai mare de căutători.
Ramana Devi (Irina Draguta)
Aflata intr-o cautare permanenta a adevarului si din dorinta de a se cunoaste pe sine, a abordat cunoasterea prin intermediul lecturii, cartile fiindu-i ghid spre cunoasterea omului.
Din punct de vedere profesional a ales o cale batuta, urmand cursurile unei facultati economice, obtinand licenta in Finante si Contabilitate la Academia de Studii Economice Bucuresti si urmarind dezvoltarea unei cariere in domeniul resurselor umane, care spera sa o aduca mai aproape de oameni.
Este pasionata de calatoriile care ii ofera oportunitatea de a cunoaste diferite civilizatii si a intelege asemenarile dintre oameni indiferent de culoare, rasa, religie sau cultura.
Recunoscand in continuare valoarea incontestabila a cartilor, calatoriilor si a activitatii profesionale in abordarea cunosterii de sine, realizeaza ca exista si o alta cale pe care decide sa o urmeze, extinzandu-si aria de interes asupra terapiilor holistice.
Urmeaza cursuri Theta healing, formarea in Reiki, masaj traditional si reflexogen. Abordeaza tehnici de meditatie activa si workshopuri experentiale care ii ofera oportunitatea experientei directe in intalnirea cu sinele.
Intalnirea cu maestrul Deva Krishna ii ofera o noua perspectiva in procesul cunoasterii si cel al autocunoasterii - calea inimii si a constientei. Sub indrumarea maestrului porneste pe cale intelegerii, acceptarii si iertarii, intelegand puterea inconstientului supra constientului, convingerile limitative, modelele repetivitive ale mintii si experimentand schimbari interioare prin intermediul meditatiei.
Tattva Meditation Community este forma prin care se concretizeaza intentia Ramanei Devi de a impartasi calea maestrului Deva Krishna tuturor celor care se afla in cautarea adevarului si vietii traite in mod constient.
Deva Krishna (Sameh Youssef Ibrahim)
Deva Krishna s-a nascut in Egipt si s-a mutat in Italia la varsta de 19 ani, unde si-a inceput parcursul de crestere spirituala si unde a trait pentru 23 de ani.
A studiat Ayurveda in India si Nepal, a fost intr-un retreat spiritual in manastirile din Tibet unde s-a incheiat cautarea sa.
Deva Krishna îşi împărtăşeşte experienţa despre trezirea spirituală din 2006 susţinând întâlniri de satsang şi meditaţie, şi lucrând cu workshopuri intensive de meditaţie şi alte metode pentru creşterea spirituală.
Ajută căutătorii adevărului să se cunoască pe ei înşişi şi să găsească acel spaţiu de tăcere, pace şi conştienţă pentru a putea transcende acea existenţă umană, condiţionată de minte şi de inconştientul colectiv şi pentru a putea realiza potenţialul iluminării care este în fiecare dintre noi.