Calea Inimii cu Deva Krishna *Workshop intensiv de Meditații SUFI și Dansuri Dervish* 23-25/03/2018

Seminar de Constelații Familiale Sistemice cu Deva Krishna 18/03/2018
1 ianuarie 2018
Meditație și Satsang cu Deva Krishna *Tantra – A pătrunde Interioritatea* 08/02/2018
1 ianuarie 2018

Calea Inimii cu Deva Krishna

Workshop intensiv de Meditații SUFI și Dansuri Dervish

23 – 25 Martie 2018

Bine ai venit la Calea Inimii.

 Ce este Calea Inimii?

Prin acest proces meditativ vreau să te introduc în Calea Inimii a Misticilor SUFI, având o viziune simplificată, accesibilă oricui, bărbaților și femeilor. Este un workshop experiențial, intensiv, care lucrează cu metode specifice pentru deschiderea centrului inimii, considerat centrul Conștiinței.

Cine este Sufitul și Dervișul?

Cuvântul SUFI provine de la cuvântul Safi care înseamnă ”Pur”. Dervișul este un căutător al Adevărului care dansează învârtindu-se în jurul său. În profunzimea inimii tale și a esenței tale este prezent un Sufi, un Mistic, o ființă Pură care așteaptă să fie trezită.

Calea Sufiștilor este o cale devoțională. Dervișul se dedică cu iubire și pasiune practicii, care purifică inima și mintea, pentru a trăi experiența Divinului și a Adevărului.

De ce te invit să participi la acest proces?

Calea Inimii a fost creată pentru a susține creșterea ta, pentru a te ajuta în mod concret să cunoști cine ești și pentru a-ți trezi conștiența.

 • Această experiență te va ajuta să iți eliberezi inima, să o purifici de gândurile și de emoțiile negative, de trăirile dureroase din trecut, dar mai ales de acele experiențe care au lăsat un semn, o urmă sau o rană în tine.
 • Energia care se transformă îți va permite să te deschizi Încrederii, Iubirii, Iertării, Conștienței, Compasiunii, intuiției și empatiei.
 • Te va ajuta să vezi cu claritate jocurile subtile ale egoului. Te va ajuta să te înrădăcinezi în conștiență și în tăcerea interioară.
 • Vei putea experimenta și trăi sentimentul de Unitate cu Viața, cu ceilalți și cu Divinul.
 • În Satsang, Deva va aborda tematici și dinamici care îndurerează mintea umană.

De-a lungul mileniilor, odată cu evoluția conștiinței, s-au dezvoltat modele de gândire și de comportament, transmise de religii și de instituții.

Din cauza identificării cu aceste modele rigide egoul s-a hrănit atât de mult, creând o divizare profundă față de realitatea vieții și a existenței.

Deva atrage atenția asupra conștienței, a înțelepciunii inimii, a Adevărului Ființei dincolode proiecțiile și de iluziile minții.


“Fiecare om este un explorator, un aventurier, este un Dumnezeu aflat în vizită, în călătorie pe acest pământ. El  trebuie să fie respectat, primit, înțeles și iubit.

Omul are dreptul de a fi liber și este demn în a-și trăi existența în baza conștienței sale, fără să fie manipulat, condiționat sau un prizonier a ceea ce a fost impus sau moștenit de la generațiile trecute.”

Deva (2)

Zei în origine

“Iubirea în esența sa

Este cea mai mare lecție a vieții,

este singura voastră oportunitate

de a vă întoarce în a fi Zei,

așa cum erați în origine.

Voi proveniți pur și simplu din Divin,

iar Divinul este Iubire, Iubire Pură”.

                                                                            Deva Krishna

 

Un workshop experiențial

Workshopul se bazează pe Meditațiile SUFI și pe Dansul Dervișilor rotitori. Aceste tehnici lucrează în mod intensiv și specific pe deschiderea centrului Inimii Spirituale, considerat Centrul Conștiinței.

Este timpul Căii INIMII, este timpul să te trezești spre calea iubirii și a conștienței oceanice și esențiale a Misticului SUFI, prin meditațiile SUFI și dansul Dervișilor rotitori.

Căutătorii Adevărului cu mai multăsau mai puțineă experiență, pot aborda în mod existențial creșterea lor interioară, experimentând Divinul și făcând o cotitură definitvă în călătoria lor interioară.

De fapt, datorită acestor metode puternice și profunde, este posibil să iți trezești conștiența fără un efort mental, Centrul Inimii spirituale devenind o punte de trecere spre Esența ta și spre Divin.

Dansul DERVIȘILOR rotitori

 • Corpul-minte este o extindere a COSMOSULUI. În Univers totul se mișcă în mod circular, fiecare planetă, stea, fiecare astru, fiecare corp ceresc, totul se învârte în jurul său.
 • Când începi dansul Dervișului, corpul tău se învârte amețitor în jurul său, dar tu rămâi ferm ca și Conștiență, rămâi în Centru, pe deplin tăcut și nemișcat.
 • Te vei simți absorbit de un vortex de energie care te curpinde, în care ușor-ușor vei pierde controlul, iar mintea ta va ceda, oprindu-se. În această stare egoul dispare și vei avea senzația că nu mai ești o entitate separată. În acel moment precis are loc o experiență de extaz și de contopire cu Divinul

Misticii SUFI îl numesc Dansul Cosmosului, deoarece în timpul dansului Dervișilor mintea și egoul se dizolvăiar tu devii una cu Universul.

Muzica Sufi și Ascultarea

 • Calitatea ascultării este esențială pentru Sufiști, pentru a te conduce cu ușurință spre o stare meditativă de Conștiență și de tăcere interioară. A asculta este deschidere, este receptivitate, iar receptivitatea este Meditație.
 • Prin intermediul ascultării poți avea acces la o stare sufletească în care inima ta este pe deplin deschisă pentru a primi Divinul.
 • Jalal El Din Rumi, numit și Mawlanam, este cel mai cunoscut poet mistic al literaturii persane. Întemeietorul mișcării Confraternității Sufi a Dervișilor rotitori, a scris:

“Multe căi duc la Dumnezeu.

Eu am ales-o pe cea a dansului

și a muzicii”.

Rumi –

Comunicarea din Inimă

 • Alte tehnici bazate pe Sunete și pe Vibrații sunt introduse în această structură, pentru a te ajuta să armonizezi centrul comunicării.
 • Centrul inimii te va face receptiv, sensibil, inteligent, empatic, conștient de energia și de Adevărul tău. Prin urmare, vei putea experimenta și comunica adevărul tău cu putere și curaj, cu claritate și direcție, în orice situație din viața ta.

Intenția lui Deva Krishna

 • Prin Calea Inimii a Misticilor SUFI, vreau să te ajut să îți aduni toată energia ta într-un punct precis, prin care să trăiești o experiență intensă și extatică de pace interioară, de împlinire și de unitate cu viața și cu Divinul din tine.
 • Calea Inimii este o abordare non-mentală, care îți va deschide ochii, îți va ușura călătoria, îți va scurta calea și te va apropria mai mult de Esența ta.

Vei experimenta metode capabile de a-ți vindeca energia, de a te purifica, transforma și de a-ți trezi Conștiența.

 • Deva a creat această structură meditativă după ani de experiență și practică a meditației, după ce a aprofundat Calea SUFIȘTILOR, Tantra, Zen și buddismul tibetan, trăind el însuși experiența mistică a trezirii spirituale și ajungând astfel la esența învățăturilor maeștrilor iluminați.
 • Calea Inimii este o parte din contribuția sa inovatoare față de Trezirea potențialului uman a Conștienței și a realizării Adevărului. A fost creată pentru a-i ajuta concret pe toți cei care doresc să se cunoască cu adevărat, să crească în conștiență și să se trezească.

Este pentru cei care au ochemare și intuiesc că Viața este un loc sacru, unde Divinul este      deja prezent în fiecare respirație, acțiune, în fiecare lucru, chiar dacă încă nu au realizat asta.

Este pentru cei care vor să facă ultimul efort, fără un efort mental, pentru a se abandona Divinului și Adevărului.

  Spiritul SUFI

“Purifică-ți Inima,descoperă-ți sufletul, cunoaște Iubirea și calea, experimentează tăcerea,

trăiește conștiența. Dansează amețitor sub cer, dansul Cosmosului.

Apropie-te de Adevăr, contopește-te în Divin, descoperă spiritul și calea Misticului Sufi.

Cunoaște CALEA INIMII…”

Casa mea este Inima.

Religia mea este Iubirea.

Timpul meu este Eternitatea,

Dumnezeu este totalitatea, este vastul Univers Infinit”.

Deva Krishna


DETALII PRACTICE:

Cine poate participa?
Ȋnscrierea este deschisă tuturor, idiferent de sex, vârstă, experienţe trecute etc.

Contribuţia de participare: 550,00 Ron 

Contribuția Early Bird până pe 5 Martie: 490,00 Ron

Înscrierea cu Early Bird devine efectivă după achitarea sumei totale de 490 Ron, în contul asociației Tattva Meditation Community sau cash.

Înscrieri:

Inscrierea devine efectiva dupa plata unui avans de 200 Lei, care poate fi achitat cash sau in contul Asociatiei TATTVA MEDITATION COMMUNITY scrind *Calea Inimii donatie*.
IBAN: RO58BTRLRONCRT0347996201
Banca: BANCA TRANSILVANIA.

Înscrierile se pot face contactând pe Devi Shakti (Ciobanu Liliana-Maria) la numărul de telefon 0757 775 063 sau la adresele de e-mail Ciobanuliliana357@yahoo.it; contact@deva-krishna.com.

Numărul de locuri este limitat.

Când:

Vineri, Sâmbătă şi Duminică 23 – 25 Martie 2018 de la orele 9:00 la orele 19.00

Locaţia: MEDITATION CENTER 
Adresă: Str. Intrarea Catedrei nr. 17-23, parter, ap. 5, interfon 5, sector 1, Bucureşti.
Recomandam sa intrati din str. Nicolae Caramfil .

Recomandări:
• Se recomandă în a veni nemâncaţi dimineaţa. Micul dejun va fi la ora 10:15, după prima meditaţie.
• Contribuţia de participare include micul dejun şi pauzele de ceai pentru cele trei zile.
• Să aduceţi haine comode, lejere albe pentru Dansurile SUFI.
• Să aduceţi haine de schimb şi eventual şosete care vă vor fi utile pentru meditaţii și papuci de casă.
• Să ajungeţi cu 15 minute înainte de ora 9:00.

Vă așteptăm cu infinită bucurie! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.