Meditație și Satsang cu Deva Krishna – Cum să dizolvi ego-ul * Vineri, 11 Octombrie

Meditație și Satsang cu Deva Krishna (A trece de la Terapie la Meditație) Vineri, 01 Noiembrie
10 august 2019
Constelații Familiale Sistemice cu Deva Krishna (Curajul de a deveni adult) 01/12/2019
10 octombrie 2019

Meditație și Satsang cu Deva Krishna

Cum să dizolvi ego-ul

Vineri, 11 Octombrie 2019 orele 19:00 – 22:00

 

„Egoul este asemănător unui fum toxic, odată cu maturizarea spirituală el se dizolvă, așa cum fumul se dizolvă în aer fără sa lase nicio urmă.

Chiar dacă ai sentimentul că egoul este individual, că este al tău, el nu este. În realitate ego-ul este colectiv, l-ai absorbit de la alții, de la modelele care te-au înconjurat, de la societate și apoi l-ai dezvoltat într-o formă diferită, dar el, în mod fundamental, este întotdeauna colectiv. 

Îl simți în mod individual și simți că îți aparține și este bine să fie stfel, deoarece acum este responsabilitatea ta să îl dizolvi, este responsabilitatea ta să te eliberezi de el.

Pe măsură ce te adâncești  în meditație, observi că ego-ul este de fapt doar un fum, nu are o consistență solidă și concretă și este doar un vis visat într-un somn profund, un somn spiritual.  

Meditația te trezește dizolvând orice vis și orice imaginație. Prin urmare, meditația este ceea ce dizolvă ego-ul deoarece te trezește la realitatea Divină a Ființei tale.

Cum dizolvi ego-ul? 

În primul rând, trebuie să realizezi că el este doar un fum toxic, este un vis, o imaginație. 

în al doilea rând, atunci când ești în meditație și într-o stare de conștiență, detașează-te de minte, creează o distanță și permite-i să se dizolve.

Nu trebuie să îl reții în interiorul tău, nu trebuie să crezi că visele sunt reale, ci trezește-te și permite acestor vise să plece.  

Odată, a venit la mine o persoană pentru a medita, iar în Satsang am tratat subiectul ego-ului. 

După meditație, a dorit să vorbească cu mine în particular; mi-a spus că s-a simțit iritată în timpul meditației și al Satsangului și că vrea să-și dezvolte ego-ul în loc să-l dizolve, întrebând dacă îi pot oferi o metodă în acest scop. I-am spus: ai venit în locul nepotrivit și la persoana nepotrivită, meditația nu este pentru tine. Treaba mea este să trezesc oamenii din somn, ajutându-i să se elibereze de ego. A plecat iritată și nu s-a mai întors niciodată.  

Prezența unui Buddha irită genul de oameni care caută să-și dezvolte ego-ul. 

Buddha te determină să experimentezi chiar și pentru o singură dată Lumina ființei tale, tăcerea și pacea care provin din propria ta Esență Divină, iar pentru aceasta el trebuie să ucidă ego-ul tău, el trebuie să te ajute să vezi dincolo de mintea ta.”

Deva Krishna 

DETALII PRACTICE:

Invitaţia se adresează tuturor, indiferent de experienţa anterioară.
Locurile sunt limitate (Vă rugăm să sunaţi pentru confirmare).

Vă rugăm să vă aduceți haine comode pentru meditație și eventual o bluză de schimb.

Vă aşteptăm cu 10 min. înainte de începere.

Contact:

Tel: 0757 775 063 – 072 2563 494 (Ramana)
E-mail: tattva.community@gmail.com
Adresa: Str. Romulus 41, sector 3, Bucuresti.

Contribuţia de participare la întâlnire: 50 Ron

 

Vă așteptăm cu multă bucurie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.