Meditație și Satsang cu Deva Krishna – Calea Sannyasinului – (Rebelul) Vineri, 17 Ianuarie

Meditație și Satsang cu Deva Krishna (Individualitate autentică) Vineri, 03 Ianuarie
1 ianuarie 2020
Constelații Familiale Sistemice cu Deva Krishna Duminica, 19 Ianuarie 2020
1 ianuarie 2020

Meditație și Satsang cu Deva Krishna

Calea Sannyasinului – (Rebelul)

Vineri, 17 Ianuarie 2020 ore 19:00 – 22:00

 

“Osho spune să trăiești în felul tău.

Pentru a trăi în felul tău este necesar să ai calitățile unui Sannyasin. Sannyasinul este un rebel, el nu acceptă nicio filozofie, nicio dogmă, nicio credință și nu face parte din nicio organizație. El se urmează pe sine însuși și urmează lumina interioară a conștienței sale, este un om concret, cu picioarele înrădăcinate în pământ, nu zboară cu imaginația.

El realizează cunoașterea prin propria sa experiență, prin meditația și căutarea sa spirituală. Nu acceptă să creadă în ceva ce nu a experimentat el însuși.

Căutarea lui este o cale de explorare a sferei interioare, pentru a se cunoaște pe sine și pentru a cunoaște adevărul. Folosește mijloacele de care dispune, își folosește inteligența, capacitatea de a simți, folosește percepțiile, înțelegerea și conștiența.

Omul are conștiință și este singura ființă capabilă să se elibereze de suferință și ignoranță, deoarece omul este singura creatură care deține liberul arbitru.

Calea unui Sannyasin este o provocare, nu este o luptă, provocarea lui însuși, este un stimul care îl determină să-și descopere potențialul care are ca destinație finală iluminarea.

Sannyasinul, căutătorul adevărului, nu luptă cu nimeni, cu atât mai puțin cu sine însuși. Iubirea și compasiunea pe care le poartă în inima lui îl determină să se respecte pe sine și pe ceilalți.

El nu încearcă să-i schimbe pe ceilalți sau să schimbe lumea, nu încearcă să convingă sau să convertească pe cineva, este preocupat doar să se schimbe pe sine și să se cunoască pe sine.

Adevărul poate fi realizat printr-o abordare iubitoare, blândă, receptivă și prin înțelegere. Nu poate fi cunoscut niciodată prin impunere, agresivitate, duritate și rigiditate.

Buddha spune că aceasta este legea existenței: “adevărul nu poate fi cucerit, ci poate fi invitat.” El spune: “oriunde este invitat adevărul, acesta trebuie să accepte invitația.”

Spiritul unui Sannyasin este acesta; invită adevărul cu o asemenea iubire și pasiune și așteaptă, încât acesta va veni, pentru că adevărul nu poate refuza niciodată o astfel de invitație.”

Deva Krishna


 

DETALII PRACTICE:

Invitaţia se adresează tuturor, indiferent de experienţa anterioară.
Locurile sunt limitate (Vă rugăm să sunaţi pentru confirmare).

Vă rugăm să vă aduceți haine comode pentru meditație și eventual o bluză de schimb.

Vă aşteptăm cu 10 min. înainte de începere.

Contact:

Tel: 0757 775 063- 072 2563 494 (Ramana)
E-mail: tattva.community@gmail.com
Adresa: Str. Romulus 41, sector 3, Bucuresti.

Contribuţia de participare la întâlnire: 50 Ron

 

Vă așteptăm cu multă bucurie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.