Workshop Meditație Vipassana și Satsang cu Deva Krishna 25 – 26 Aprilie

Meditație și Satsang cu Deva Krishna (A fi treaz este calea către viaţă) Joi, 09 Aprilie
10 aprilie 2020
Meditație și Satsang online cu Deva Krishna (Așezat în grota inimii) Joi, 30 Aprilie
10 aprilie 2020

Workshop Meditație Vipassana și Satsang

cu Deva Krishna

(Încetează să te cauți pe tine însuți, deja exiști; Tu ești Existența)

25 – 26 Aprilie orele 10:00 – 14:00

Eveniment online

Programul acestui mini-workshop:

  • Ghidare asupra meditației Vipassana;
  • Sesiune de meditație Vipassana – 2 ore;
  • Pauza – 15 minute;
  • Satsang – 75 minute.

“Lao Tzu spune:

Caută și astfel nu vei găsi nimic, nu căuta și astfel vei găsi.

Comorile ființei tale și cele ale lumii tale interioare nu trebuie să fie căutate, pentru că ele există deja în interiorul tău, nu trebuie să le dobândești, să le dezvolți, să le creezi etc. „trebuie doar să înveți să privești, să devii conștient, și Vipassana înseamnă a privi sau a vedea”.

A căuta este a face, este o activitate, o mișcare proiectată în viitor, care te îndepărtează de ceea ce ești deja, „un Buddha”. A fi nu este o activitate, nu este o înfăptuire, nu este o mișcare. A fi te conduce în mod spontan spre a vedea și a descoperi ceea ce ești deja și spre a conștientiza faptul că  în tine există ceea ce ai căutat mereu; aceasta este Arta Meditației, a deveni conștient de ceea ce ai fost dintotdeauna.

A sta în prezența Adevărului înseamnă a fi cu tine însuți, înseamnă a sta în liniștea profundă a ființei tale, în pace și beatitudine. Adevărul nu este niciodată în afară, el este deja în interiorul tău; trebuie doar să-l descoperi.

Meditația Vipassana este esența tuturor meditațiilor, prin ea te afli cu totalitate în conexiune cu lumea ta interioară și cu realitatea ta spirituală, care nu poate fi nici creată, nici inventată, ci doar descoperită. Realitatea ta este însăși natura ta de Conștiență și de a fi un martor”.

Deva Krishna


Deva Krishna ne va îndruma în Satsang pentru a ne conecta cu esența cea mai intimă și profundă a Ființei noastre, descoperind astfel Lumina noastră divină pe care am neglijat-o atât de mult timp.

Acea Lumină Divină care ne poate elibera pe fiecare dintre noi de suferința, durerea și emoțiile negative care ocupă o mare parte din viața noastră de zi cu zi.

Însăși acea Conștiență a noastră, „Lumina divină”, este în măsură să dizolve ignoranța cu privire la cine suntem cu adevărat, să dizolve fiecare proiecție, fiecare identificare cu egoul și cu iluziile pe care le-am creat și în care am crezut până în acest moment. 

DETALII PRACTICE:

Invitaţia se adresează tuturor, indiferent de experienţa anterioară.

Vă rugăm să ne contactați pentru înscrierea la eveniment, astfel încât să vă putem transmite link-ul pentru a ne conecta online.

Vom începe workshopul la ora 10:00 și ne vom conecta împreună utilizând platforma Zoom.

Va rugam sa intrati pe platformă cu 10 minute mai devreme de ora 10:00.

Vă recomandăm ca pentru intervalul dedicat astfel Meditației să vă rezervați un spațiu comod, liniștit și să-i rugați pe cei dragi să respecte această alegere și să nu vă întrerupă în timpul meditației.

Contact:

Tel: 0757 775 063 – 072 2563 494 (Ramana)
E-mail: tattva.community@gmail.com

Contribuţia de participare pentru cele 2 zile de workshop este 120 lei. Dacă doriți să participați însă întâmpinați dificultăți financiare în acestă perioadă, vă rugăm să ne contactați astfel încât să găsim o soluție prin care să susținem participarea.

Donația se poate face prin transfer bancar în contul Asociației Tattva Meditation Community, menționând „Donatie”:

Banca Transilvania

IBAN: RO58BTRLRONCRT0347996201.

Va ateptam cu bucurie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × 5 =