Meditație și Satsang cu Deva Krishna (Calea armoniei și trezirea spirituală) Joi, 27 August

Meditație și Satsang cu Deva Krishna „Reîntoarcerea la existență” Joi, 13 August
10 iulie 2020
Meditație și Satsang cu Deva Krishna (Integritate și Libertate) joi, 16 iulie
10 iulie 2020

Meditație și Satsang cu Deva Krishna
Calea armoniei și trezirea spirituală
Joi, 27 August 2020 de la 19:00 la 21:30

 

Calea armoniei și trezirea spirituală

Există multe căi în căutarea spirituală, meditația este o cale, rugăciunea, iubirea, compasiunea, dervisul și cântecul toate acestea sunt căi care conduc către trezirea spirituală, dar nu toate sunt potrivite pentru tine.

Religiile, fiecare religie a încercat să acomodeze masele, fiecare în felul propriu, dar nu au reușit, de aceea masele nu sunt iluminate.

Tu nu te poți adapta căii, așa cum calea nu se poate adapta la tine. Trebuie doar să știi care este calea ta, trebuie să o găsești pe cea care este în armonie cu tine.

În realitate, nu este vorba despre adaptare, ci despre armonie, sincronicitate. Dacă inima ta este în armonie cu ceva anume, te simți fericit, bucuros și natural în curgerea și contopirea cu acest lucru.

Când tu descoperi calea ta, trebuie să te contopești cu ea, trebuie să te lași purtat, să curgi, trebuie să te abandonezi cu o asemenea încredere, până la punctul în care nu mai este nevoie de niciun efort. Dacă tu cânți nu este un efort, dacă dansezi nu este un efort, dacă meditezi nu este un efort, dacă iubești nu este un efort, dacă ai compasiune nu este un efort, dacă ești în tăcere nu este un efort, totul este natural și fără scop.

Efortul și lupta apar atunci când există un scop, un obiectiv care trebuie atins atunci când încerci să obții ceva. Și când te afli deja pe cale, când te afli pe una dintre ele pentru că ai găsit armonia ta naturală, nu mai există niciun scop, niciun efort, totul devine un scop în sine.

Iubirea este un scop în sine, meditația este un scop în sine, dansul, cântecul, compasiunea, totul este un scop în sine. Nu mai există niciun scop și nu mai aștepți niciun rezultat.
În armonie, sincronicitate și rezonanță, calea strălucește, adevărul se apropie de tine, fără ca tu să fii nevoit să faci nimic deosebit sau vreun efort pentru a obține ceva, este suficient să rămâi atent și conștient. Calea este destinația în sine.
Ce este natural este armonios și ușor; „Găsește ceea ce este natural pentru tine și iluminarea va avea loc de la sine.”

Deva Krishna


DETALII PRACTICE:

Invitaţia se adresează tuturor, indiferent de experienţa anterioară.

Vă rugăm să ne contactați pentru înscrierea la eveniment, astfel încât să vă putem transmite link-ul pentru a ne conecta online.

Vom începe sesiunea la ora 19.00 și ne vom conecta împreună utilizând platforma Zoom.

Vă recomandăm ca pentru intervalul dedicat astfel Meditației să vă rezervați un spațiu comod, liniștit și să-i rugați pe cei dragi să respecte această alegere și să nu vă întrerupă în timpul meditației.

Contact:
Tel: 0757 775 063 – 072 2563 494 (Ramana)
E-mail: tattva.community@gmail.com

Contribuţia de participare la întâlnire: donație liberă.
Donația se poate face prin transfer bancar în contul Asociației Tattva Meditation Community, menționând „Donație”

Banca Transilvania
IBAN: RO58BTRLRONCRT0347996201

Vă așteptăm cu bucurie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five + 10 =