Meditație și Satsang cu Deva Krishna (A ieși din iluzie și a învinge frica) Joi, 22 Octombrie

Meditație și Satsang cu Deva Krishna – Plenitudinea ființei tale Joi, 08 Octombrie
10 septembrie 2020
Reiki & Meditation Healing Day (Practica Reiki nivel II) Duminica, 27 Septembrie
10 septembrie 2020

Meditație și Satsang cu Deva Krishna
A ieși din iluzie și a învinge frica
Joi, 22 Octombrie 2020 de la 19:00 la 22:00

 

Frica este imaginară, este falsă, frica ți-a fost indusă deja de când erai un copil. Toate fricile sunt false pentru că se bazează pe invenții și minciuni.
Ți-au fost spuse atât de multe minciuni, minciuni care folosesc frica și fanteziile, pentru a te face ascultător, au fost folosite pentru a te păcăli cu scopul de a te face obedient, de a te controla și de a te manipula, astfel încât să rămâi fără putere, fără libertate și fără voință individuală.

Fără puterea și libertatea ta, ai fost forțat să te supui regulilor impuse de familie, de societate, de religii și de multe altele din ceea ce te înconjoară.
Amintește-ți, dacă îți este frică este doar un semn de supunere, este semnul că ești înșelat și ești lipsit de putere și libertate. Nu are importanță de ce anume te temi, nu contează dacă îți este frică de o persoană, de o fantomă, de un virus sau de însăși moartea.

Frica este imaginară, este falsă, și dacă îi permiți fricii să te controleze, dacă permiți ca ceva fals să te controleze, vei trăi o viață falsă, deoarece multe dintre acțiunile tale vor fi o consecință a fricii care te controlează.
Nu îți poți construi viața pe ceva fals, pe o fundație imaginară, este ca și cum ai construi un castel de nisip; vântul va fi întotdeauna gata să-l doboare la pământ.

Frica este arma care a fost folosită împotriva ta pentru a te exploata, a te controla, a te manipula și pentru a te priva de puterea ta individuală, de voința ta și de libertatea ta; ieși din iluzie și învinge frica.

Deva KrishnaDETALII PRACTICE:

Invitaţia se adresează tuturor, indiferent de experienţa anterioară.

Vă rugăm să ne contactați pentru înscrierea la eveniment, astfel încât să vă putem transmite link-ul pentru a ne conecta online.

Vom începe sesiunea la ora 19.00 și ne vom conecta împreună utilizând platforma Zoom.

Vă recomandăm ca pentru intervalul dedicat astfel Meditației să vă rezervați un spațiu comod, liniștit și să-i rugați pe cei dragi să respecte această alegere și să nu vă întrerupă în timpul meditației.

Contact:
Tel: 0757 775 063 – 072 2563 494 (Ramana)
E-mail: tattva.community@gmail.com

Contribuţia de participare la întâlnire: donație liberă.
Donația se poate face prin transfer bancar în contul Asociației Tattva Meditation Community, menționând „Donație”

Banca Transilvania
IBAN: RO58BTRLRONCRT0347996201

Vă așteptăm cu bucurie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seventeen − 11 =