Meditație și Satsang cu Deva Krishna (Dhammapada – Există doar nimicul) Joi, 01 Octombrie

Constelații Familiale și Sistemice cu Deva Krishna – Sâmbătă, 17 Octombrie
10 septembrie 2020
Tattva Reiki Primul Nivel – Curs de formare cu Deva Krishna (07 – 08 Noiembrie 2020)
10 octombrie 2020

Meditație și Satsang cu Deva Krishna
(Dhammapada – Există doar nimicul)
Joi, 01 Octombrie 2020 de la 19:00 la 22:00

 

Calea este dificilă și grea și este nevoie de mult curaj pentru a cunoaște Adevărul și pentru a-l accepta ca atare, cu eterna sa splendoare.
Buddha spune:
„Dacă sunteți suficient de curajoși încât să riscați totul
pentru a fi atenți și conștienți, va avea loc iluminarea.”

Fiecare moment din viața ta, fiecare activitate pe care o faci, poate deveni o meditație, se poate transforma într-o oportunitate de a te face prezent și conștient. În realitate, viața este adevăratul tău maestru, dar tu nu știi să fii în prezența învățăturilor ei, nu știi să o asculți cu atenție, nu știi să o observi cu o prezență atentă și conștientă, nu știi să îi citești mesajele din cauza prejudecăților și a faptului că iei lucrurile de-a gata.

Automatismul este stilul de viață de zi cu zi al omului monden, al omului mediocru, al omului care nu meditează și care nu se află în cautare; el funcționează doar ca o mașină, ca un robot, repetând aceleași lucruri în mod mecanic, fără a fi atent și fără prezență conștientă.

Buddha spune că este necesar să ai mult curaj și să îți asumi riscuri pentru a ieși din mecanismele repetitive. Este nevoie de curaj pentru a te trezi, pentru a te transforma și pentru a nu rămâne doar o mașină sau un robot.
Este nevoie să depui un efort conștient pentru a fi atent și conștient, doar astfel vei putea să te cunoști pe tine însuți, doar astfel îți poți accesa potențialul.
Nu este ușor; de aceea Buddha vorbește despre Cale, metodă și practică constantă, care într-o bună zi va permite ca iluminarea să ți se întâmple.

Deva KrishnaDETALII PRACTICE:

Invitaţia se adresează tuturor, indiferent de experienţa anterioară.

Vă rugăm să ne contactați pentru înscrierea la eveniment, astfel încât să vă putem transmite link-ul pentru a ne conecta online.

Vom începe sesiunea la ora 19.00 și ne vom conecta împreună utilizând platforma Zoom.

Vă recomandăm ca pentru intervalul dedicat astfel Meditației să vă rezervați un spațiu comod, liniștit și să-i rugați pe cei dragi să respecte această alegere și să nu vă întrerupă în timpul meditației.

Contact:
Tel: 0757 775 063 – 072 2563 494 (Ramana)
E-mail: tattva.community@gmail.com

Contribuţia de participare la întâlnire: donație liberă.
Donația se poate face prin transfer bancar în contul Asociației Tattva Meditation Community, menționând „Donație”

Banca Transilvania
IBAN: RO58BTRLRONCRT0347996201

 

Vă așteptăm cu bucurie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.