Meditație și Satsang cu Deva Krishna (Dhammapada – Adevarul dincolo de magie) Joi, 03 Noiembrie

Calea Inimii cu Deva Krishna Workshop de Meditații Sufi și Dansuri Dervish (28 – 30 Noiembrie 2020)
1 noiembrie 2020
Constelații Familiale și Sistemice cu Deva Krishna Sâmbătă, 21 Noiembrie
1 noiembrie 2020

Meditație și Satsang cu Deva Krishna
Buddha – Dhammapada
Adevărul dincolo de magie
Joi, 03 Decembrie 2020 de la 19:00 la 21:30

*****

Pe această cale a meditației și creșterii, Buddha ne învață într-un mod concret și practic cum să transcendem mintea condiționată de credințele eronate ale trecutului nostru. Și nu este vorba doar de credințe personale, ci și de gândirea inconștientă colectivă, deoarece aceasta are o influență destul de puternică asupra vieții noastre și asupra modului de a vedea, de a percepe și de a trăi realitatea noastră.

Am repetat mereu faptul că sutrele din Dhammapada lui Gautama Buddha sunt o sursă inepuizabilă de înțelepciune și sunt în aceeași măsură o adevărată învățătură practică pentru înțelegerea și transformarea interioară și pentru trezirea conștienței.

Calea trezirii spirituale poate fi înțeleasă și îmbrățișată de acele suflete care au căutat Adevărul mult timp și au depus mult efort în disciplina și practica meditației pentru trezirea conștienței lor.

Buddha a împărtășit calea cu ființele care au căutat Adevărul, pentru a le ajuta să se elibereze de durere, suferință, ignoranță și de iluzia identificării cu lumea care este destinată să se sfârșească.

A ajutat căutătorii să găsească sursa Adevărului absolut ascuns în centrul ființei lor prin meditație, observare și înțelegere.

Deva Krishna

În această seară de Satsang vom încheia parcursul de meditație din acest an, dedicat pentru Dhammapada și pentru calea lui Buddha.DETALII PRACTICE:

Invitaţia se adresează tuturor, indiferent de experienţa anterioară.

Vă rugăm să ne contactați pentru înscrierea la eveniment, astfel încât să vă putem transmite link-ul pentru a ne conecta online.

Vom începe sesiunea la ora 19.00 și ne vom conecta împreună utilizând platforma Zoom.

Vă recomandăm ca pentru intervalul dedicat astfel Meditației să vă rezervați un spațiu comod, liniștit și să-i rugați pe cei dragi să respecte această alegere și să nu vă întrerupă în timpul meditației.

Contact:
Tel: 0757 775 063 – 072 2563 494 (Ramana)
E-mail: tattva.community@gmail.com

Contribuţia de participare la întâlnire: donație liberă.
Donația se poate face prin transfer bancar în contul Asociației Tattva Meditation Community, menționând „Donație”

Banca Transilvania
IBAN: RO58BTRLRONCRT0347996201

Vă așteptăm cu bucurie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

thirteen − 6 =