Vipassana – Tăcere Sacră / Workshop de Meditație cu Deva Krishna 17 – 19 Iunie 2022

Meditație și Satsang cu Deva Krishna (Călătoria Interioară – Tu ești Adevărul) Joi, 9 Iunie
10 mai 2022
Meditație și Satsang cu Deva Krishna – Respirația și Trezirea Kundalini (Armonia elementelor) Joi, 02 Iunie
10 mai 2022

Vipassana – Tăcere Sacră

Workshop de Meditație cu Deva Krishna

17 – 19 Iunie 2022 orele 8:00 – 19:00

Tăcerea interioară, calmul și liniștea sunt calități naturale asociate stării de conștiență. 

Meditația Vipassana îți dezvăluie imediat și cu ușurință aceste calități necesare realizării spirituale. Aceasta este metoda directă care te aduce față în față cu realitatea ființei tale. 

Deși uneori este puțin dificil pentru unele persoane să practice această metodă, există câteva indicații în acest sens, care pot ajuta meditatorul să intre în acea dimensiune spirituală a ființei, acel spațiu interior plin de pace, lumină, tăcere și calm. 

Meditația Vipassana transmisă de Buddha a fost acea tehnică esențială care a contribuit la iluminarea lui, și la fel s-a întâmplat ulterior multor meditatori și căutători ai adevărului. 

În acest workshop experiențial, în aceste trei zile de tăcere, îți vei putea permite să fii în contact cu tine însuți și cu lumea ta interioară. Îți vei putea eleva conștiența fără distrageri și fără preocupări sau așteptări. 

Buddha spune: amintește-ți cine ești, ești un Buddha.

Chiar în această stare de Vipassana vezi în mod clar și direct că ești un Buddha. Și tocmai pentru că meditația Vipassana este esența tuturor meditațiilor, există această posibilitate de realizare, mai devreme sau mai târziu vei vedea și accepta această realitate intrinsecă a conștiinței și a ființei tale. 

Viața, așa cum o cunoști, viața cu care te identifici este doar un vis. Lipsa ta de cunoaștere a adevărului și ignoranța ta cu privire la adevăr fac parte din acest vis. Maeștrii iluminați au numit această stare “somn spiritual”.

Meditația este contribuția existențială la creșterea spirituală, pentru a întrerupe acel vis și pentru trezirea la adevărul Divin și absolut.

În momentul în care începi să pășești spre Adevăr, și el începe să vină spre tine. Este un fapt real și firesc. Deoarece adevărul este întotdeauna disponibil pentru a ți se dezvălui, este necesară doar o invitație sinceră din partea ta, și atunci au loc întâlnirea și fuziunea. 

Și acesta este singurul lucru pe care îl poți face cu adevărat, o invitație sinceră din inima ta și din întreaga ta ființă, atâta tot. Orice altceva este doar o amânare, doar o mișcare într-un cerc vicios. Indiferent dacă o numești creștere, evoluție sau spiritualitate, pentru adevăr nu este nicio diferență, el are nevoie doar de o invitație.

Deva KrishnaDETALII PRACTICE:

Când?

Vineri, 17 Iunie orele 8:00 – 19:00 cu pauză de prânz

Sâmbătă, 18 Iunie orele 8:00 – 19:00 cu pauză de prânz

Duminică, 19 Iunie orele 8:00 – 19:00 cu pauză de prânz

Locația:

Tattva Meditation Community

Numărul de locuri este limitat.

Contact:
Tel: 0757 775 063 – 072 2563 494 (Ramana)
E-mail: tattva.community@gmail.com

Înscrieri:

Contribuție de participare: 480 lei (este inclusă masa de prânz, menu vegetarian; ceaiuri, apă și fructe proaspete în pauzele din timpul zilei).

În caz de neparticipare și notificare cu mai putin de 7 zile înaintea datei de început a workshopului, considerând costurile generate în urma rezervării locului, avansul nu se restituie.

Înscrierile au loc până marți, 14 Iunie inclusiv.

Înscrierea devine efectiva dupa plata unui avans de 150 lei, care poate fi achitat cash sau in contul Asociatiei TATTVA MEDITATION COMMUNITY scriind *Vipassana Donatie*.       

IBAN: RO58BTRLRONCRT0347996201                                                                                                                      

Banca: BANCA TRANSILVANIA

Va Asteptam cu drag

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 − five =