Meditație și Satsang cu Deva Krishna (Călătoria Interioară – A înțelege calea) Joi, 23 Iunie

Constelații Familiale și Sistemice cu Deva Krishna – Libertate și Fericire 09 – 10 Iulie
10 iunie 2022
Meditație și Satsang cu Deva Krishna „Călătoria Interioară – Conștiența și Adevăr” Joi, 04 August
10 iulie 2022

Meditație și Satsang cu Deva Krishna

Călătoria Interioară – A înțelege calea

Joi, 23 Iunie 2022 de la 19:00 la 22:00

Călătoria interioară și calea spirituală au în aparență un scop și o destinație. Astfel gândesc mulți căutători ai adevărului și, în consecință, înaintează pe cale având o anumită idee, cea de a atinge acel scop, cea de a ajunge la acea destinație. 

Această idee preconcepută nu îi permite meditatorului să cunoască adevărul suprem care este deja prezent aici și acum, acel adevăr realizat de Buddha și de Maeștri spirituali. 

Sosirea misticilor  în lume, a lui Buddha și a Maeștrilor din timpurile recente, este de fapt o binecuvântare pentru lumea spirituală. Propria lor realizare și prezența lor în sine au deschis calea către o altă nouă perspectivă; mai usoară si mai rapidă.

Ceea ce trebuia făcut în trecut pentru a cunoaște Adevărul necesita douăzeci sau treizeci de ani de meditație și de practică. 

Astăzi, în prezența unui Maestru iluminat, poate dura mult mai puțin, este un aspect care implică înțelegerea. Într-adevăr, orice efort depus pentru a realiza Adevărul este întotdeauna urmat în cele din urmă de o înțelegere profundă. O înțelegere care trezește instantaneu conștiența.

Căutătorii din trecut nu puteau ajunge imediat la această înțelegere, era necesară experimentarea și experiența.

Acum Buddha te ajută să deschizi direct ochii pentru a putea vedea și a înțelege, iar aceasta nu necesită mult timp, ci o prezență totală, atentă și dedicată Adevărului. 

Trăind calea spirituală cu înțelegerea că ea însăși este scopul, destinația, îți va schimba total conștiența și îți va deschide în fața ochilor într-un mod direct și clar adevărata esență și adevăratul sens al călătoriei spirituale fără proiecții și fără idei preconcepute.

Deva KrishnaDETALII PRACTICE:

Invitaţia se adresează tuturor, indiferent de experienţa anterioară.

Vă rugăm să ne contactați pentru înscrierea la eveniment, astfel încât să vă putem transmite link-ul pentru a ne conecta online.

Vom începe sesiunea la ora 19.00 și ne vom conecta împreună utilizând platforma Zoom.

Vă recomandăm ca pentru intervalul dedicat astfel Meditației să vă rezervați un spațiu comod, liniștit și să-i rugați pe cei dragi să respecte această alegere și să nu vă întrerupă în timpul meditației.

Contact:
Tel: 0757 775 063 – 072 2563 494 (Ramana)
E-mail: tattva.community@gmail.com

website: www.deva-krishna.com

Contribuţia de participare: 50 Ron

Contribuţia se poate face prin transfer bancar în contul Asociației Tattva Meditation Community, menționând „Donație”.

Banca Transilvania

IBAN: RO58BTRLRONCRT0347996201

Asociația Tattva Meditation Community

Vă așteptăm cu bucurie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.