Meditație și Satsang cu Deva Krishna – Tăcere și Adevăr (Joi, 02 Noiembrie)

Meditație și Satsang cu Deva Krishna – A fi bucuros este Calea (Joi, 12 Octombrie)
10 septembrie 2023
Constelații Familiale și Sistemice cu Deva Krishna (Înțelegerea și iubirea care vindecă) 04 – 05 Noiembrie
10 octombrie 2023

Meditație și Satsang cu Deva Krishna

Tăcere și Adevăr

Joi, 02 Noiembrie 2023 de la 19:00 la 22:00

Tăcerea este o experiență pe care toți oamenii o caută, într-un fel sau altul, fie că sunt meditatori sau oameni obișnuiți. Toată lumea caută tăcerea deoarece aceasta este o sursă de relaxare și fericire, pace și armonie.

Pentru un meditator, efortul de a obține liniștea și pacea interioară poate crea uneori tensiune și poate îndeparta acest spațiu natural care aparține conștienței tale. Deoarece tăcerea nu poate fi produsă sau creată, este natura ta interioară, trebuie doar să o descoperi.

Încercarea de a obține tăcerea prin minte nu este posibilă, deoarece mintea în natura sa este zgomot, mintea este mișcare, este gânduri. În timp ce conștiența este tăcere.

De fapt, ori de câte ori ești conștient, tăcerea apare spontan, fără niciun efort. Și când ești tăcut, te afli treaz și conștient. Adevărul este propria ta conștiență și tăcerea ta, nu este ceva străin sau departe de tine.

Meditația nu poate crea tăcere. Singurul lucru pe care ți-l poate oferi meditația este capacitatea de a-ți observa procesele interioare. Prin observație vei putea vedea clar și înțelege care este adevărata sursă interioară a tăcerii și conștienței. În acea dimensiune vei găsi Adevărul și pacea pe care le căuți în altă parte.

Nu aștepta ca mintea să se oprească sau să înceteze să mai gândească, doar muta-ți atenția către observator, pe conștiență și vei gasi Adevărul în fața ta, este însăși ființa ta, este propria ta lumină eternă.

Mintea este cel mai mare obstacol pe calea spirituală, înțelegerea faptului că mintea este făcută din gânduri ale trecutului și viitorului, este făcută din judecăți, opinii, idei preconcepute, analize și diviziuni, este un pas bun pentru a decide să-i dai drumul.

Tu nu ești mintea, ești pură conștiență și tăcere, acesta este Adevărul, Adevărul ființei tale. Dacă ai trăit în iluzia că mintea te reprezintă identitatea, personalitatea și nu ai opținut nimic decât suferință, acum este momentul potrivit să ieși din ea, să o lăsi să plece și să îmbrățișezi conștiența și Adevărul ființei tale luminoase. 

Deva KrishnaDETALII PRACTICE:

Invitaţia se adresează tuturor, indiferent de experienţa anterioară.
Participarea se poate face atât în sală – în limita locurilor disponibile – cât și online – via Zoom, de la ora 19:00
Vă recomandăm ca, pentru participarea online, să vă rezervați un spațiu comod, liniștit și să-i rugați pe cei dragi să respecte această alegere și să nu vă întrerupă în timpul meditației.
Vă rugăm să ne contactați pentru înscrierea la eveniment.

Contact:
Tel: 0757 775 063 – 072 2563 494 (Ramana)
E-mail: tattva.community@gmail.com

website: www.deva-krishna.com

Pagina facebook: Tattva Meditation Community

Contribuţia de participare: 50 Ron

Contribuţia se poate face prin transfer bancar în contul Asociației Tattva Meditation Community, menționând „Donație”.

Banca Transilvania

IBAN: RO58BTRLRONCRT0347996201

Asociația Tattva Meditation Community

Vă așteptăm cu bucurie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

thirteen − ten =