BARDO – Parcurs De Trezire Spirituală 2023

 

Noul Parcurs de Meditație și Satsang 2023

cu Deva Krishna

BARDO – TREZIREA DIN VIS

Meditația Din Cartea Tibetană a Morților

Întâlnirile de Meditaţie și Satsang vor fi în fiecare Joi,  de la ora 19:00 până la ora 22:00 – Acest parcurs începe de Joi 02 Februarie şi va dura pânã la sfãrşitul lunii Septembrie 2023

Începutul noului parcurs de Meditație și Satsang 2023

Noul parcurs de Meditație și Satsang al anului 2023 va avea la bază practica Bardo, meditația din cartea tibetană a morților.

Meditația se va desfășura prin ascultarea textului, în timp ce te relaxezi într-o stare meditativă de totală pasivitate și receptivitate. Sesiunile de meditație vor alterna cu aprofundările textului din perspectiva lui Deva Krishna, pentru a ajuta mintea intelectuală a căutătorului să înțeleagă toate aspectele textului și funcția lor.

Această versiune a Bardo a fost elaborată de Maestrul Osho într-un mod specific, pentru a face acest text antic mai accesibil și mai ușor de înțeles de către toate mințile și de către orice persoană, indiferent de originea etnică și de proveniența culturală, religioasă și așa mai departe.

Textul original al Bardo aparține budismului tibetan și este aproape de neînțeles pentru cei care nu sunt budiști, din acest motiv a fost elaborat și pus la dispoziția oricui este interesat de Adevăr și de trezirea spirituală.

Bardo este un text antic tibetan care este folosit ca meditație pasivă, ghidată, bazată pe auz. De fapt, această meditație se numește eliberarea prin auz.

Este suficient să intri în contact cu acest text, ascultându-l chiar o singură dată, pentru ca inconștientul să-l poată înregistra și apoi să-l folosească în perioadele de Tranzit; adică atunci când are loc moartea fizică și se intră în perioadele de tranziție dintre moarte și noua renaștere. Se poate ajunge la recunoaștere și iluminare ori în timpul stării fără corp, după moarte ori în timpul vieții.

Această meditație este pentru moarte, dar la fel de importantă pentru viață, te va ajuta să vezi clar că tot ceea ce experimentezi în viață sunt experiențe de Bardo; adică tranzitoriu, este o proiecție a minții. Și doar în mijloc, atunci când ești în contact cu lumina clară a conștienței, se poate atinge iluminarea.

A fi prins în jocurile ego-ului și în identificarea cu mintea și cu gândurile înseamnă a fi adormit, înseamnă a suferi din cauza propriei ignoranțe. Bardo este o învățătură pentru viață și o mare pregătire pentru moarte.

Practica meditației Bardo va conduce către un nou proces energetic și către un nivel înalt de conștiență care îl va ajuta pe căutător să se trezească la Adevărul suprem al propriei ființe și al întregii existențe. Bardo este trezirea din somn și din vis.Cine poate participa la parcursul Bardo?

  • cei care au experiență în meditație;
  • cei care au lucrat asupra lor înșiși și au participat la diferite procese meditative;
  • cei care se simt detașați de lumea materială și doresc să cunoască realitatea existenței lor necorporale;
  • cei având un profund interes în trezirea spirituală a conștienței.
  • cei care doresc să învingă frica de moarte pentru a avea o viață cu pace, cu bucurie și împlinire;
  • persoane sănătoase sau bolnave, tineri sau bătrâni, indiferent de apartenența lor culturală și religioasă;
  • Acest parcurs nu este pentru curioși.


Viața și moartea sunt ambele un fenomen universal unic plin de mister, acel mare mister care aparține Divinului și întregii existențe. Nu ne putem permite să pierdem o astfel de oportunitate, aceea de a pătrunde în mod conștient în acest mister, doar pentru că tot ceea ce ne aparține și mintea noastră ne împiedică să facem acest lucru, impunând limite, temeri, griji, intenții și alte interese de pură vanitate.

Viața este universală, iubirea este universală, moartea este universală. Religiile aparțin omului, iar Adevărul aparține Cosmosului și Divinului.

Există o cale care duce către Adevăr, această cale este dincolo de minte, este dincolo de condiționări, limite și închisori psihologice și spirituale. A ajuns momentul să depășești temerile și să rupi acele lanțuri.

Deva KrishnaDETALII PRACTICE:

Invitaţia se adresează tuturor, indiferent de experienţa anterioară.

Contact:
Tel: 0757 775 063 – 072 2563 494 (Ramana)
E-mail: tattva.community@gmail.com

Contribuţia de participare: 50 Ron

Contribuţia se poate face prin transfer bancar în contul Asociației Tattva Meditation Community, menționând „Donație”

Banca Transilvania

IBAN: RO58BTRLRONCRT0347996201

Asociația Tattva Meditation Community

Vă așteptăm cu bucurie