Parcursul de Trezire Spirituală 2020

Noul parcurs de Meditație și Satsang 2020 cu Deva Krishna

3

(Buddha – Il Dhammapada – Sutra Inimii)

Calea Trezirii prin intermediul înțelegerii

home_herbal_pic2

Bine ai venit la noul parcurs de Meditație și Satsang 2020 cu Deva Krishna.

Aceast nou parcurs de meditație este o abordare care privește Calea de Trezire spirituală, prin intermediul Înțelegerii.

Calea lui Buddha este considerată calea înțelegerii. Meditația și reflecția asupra Sutrelor lui Buddha și învățăturilor sale sunt instrumentele necesare care te vor ajuta să faci un salt în sfera interioară, să experimentezi și să înțelegi natura reală a ființei tale și pe cea a tuturor manifestărilor fenomenologice ale vieții și ale întregii existențe.

 

Parcursul începe vineri, 21 februarie, cu o seară de prezentare, între orele 19:00 și 22:00

Sesiunile ulterioare vor avea loc săptămânal, în fiecare zi de joi, de la 19:00 la 22:00.

 

 

Buddha spune:

asia-3564567_640

Noi suntem ceea ce gândim.

Tot ceea ce suntem izvorăște prin gândurile noastre.

Prin gândurile noastre creăm lumea.

Pe cel care vorbește sau acționează cu o minte impură

Problemele il vor urma.

la fel cum roata carului urmează pașii bivolului care trage căruța.

 


 

Cuvintele lui Gautama Buddha au fost și vor rămâne mereu prețioase, simplitatea și profunzimea lor ating cele mai înalte niveluri de conștiință pe care omul le-a cunoscut vreodată.

Din acest motiv, sutrele lui Buddha și învățăturile sale sunt o inspirație pentru mulți căutători ai adevărului și pot deveni un exemplu necesar pentru a experimenta propria conștiență și pentru a vedea dincolo de mintea duală.

Mintea este un instrument al memoriei și nu este o identitate voitoare și cunoscătoare a fenomenelor vieții și a realității noastre absolute și eterne.

Condiționările și experiențele trecutului sunt niște programe ale minții, care se repetă adesea sub forme de reactivitate inconștientă, sunt primele lucruri pe care mintea asociativă le proiectează în viața noastră de zi cu zi.

Și fără voința noastră, aceste gânduri sau proiecții ne țin captivi fără să știm, în jocurile emoționale ale ego-ului care se repetă la nesfârșit, împiedicându-ne să trăim o viață armonioasă și senină.

De asemenea, ele limitează capacitatea noastră de a vedea și de a recunoaște Adevărul ca un fenomen existențial și că adevărata noastră natură spirituală absolută și finală, este conștiența.

A medita și a reflecta asupra sutrelor inimii a lui Gautama Buddha (cel care este trezit) reprezintă una dintre marile noastre oportunități de a ne trezi față de conștiența noastră divină și față de natura noastră spirituală de a cunoaște cine suntem.

wilsan-u-aiUIs74ejx8-unsplash

Este oportunitatea noastră de a ne găsi ființa, sufletul, demnitatea; care sunt pur și simplu casa noastră și templul nostru, prin care putem fi în armonie, pace și extaz cu noi înșine și cu întreaga existență.

 

Deva Krishna

leonard-laub-gU0GHlv_GmM-unsplash

 


DETALII PRACTICE:

Invitaţia se adresează tuturor, indiferent de experienţa anterioară.
Locurile sunt limitate (Vă rugăm să sunaţi pentru confirmare).

Vă rugăm să vă aduceți haine comode pentru meditație și eventual o bluză de schimb.

Vă aşteptăm cu 10 min. înainte de începere.

Contact:

Tel: 0757 775 063- 072 2563 494 (Ramana)
E-mail: tattva.community@gmail.com
Adresa: Str. Romulus 41, sector 3, Bucuresti.

Contribuţia de participare la întâlnire: 50 Ron

Vă așteptăm cu multă bucuria