Meditație și Satsang cu Deva Krishna – Pași mici pe Calea Trezirii (Joi, 13 Iulie)

Meditație și Satsang cu Deva Krishna – Meditație și Creativitate (Joi, 27 Iulie)
10 iunie 2023
Meditație și Satsang cu Deva Krishna – Meditație, conștiență și iubire (Joi, 20 Iulie)
10 iunie 2023

Meditație și Satsang cu Deva Krishna

Pași mici pe Calea Trezirii

Joi, 13 Iulie 2023 de la 19:00 la 22:00

Una dintre cele mai importante calități pe calea creșterii interioare pe care trebuie să o dezvolte un căutător al Adevărului este răbdarea.

În lumea materială de astăzi se pot obține multe lucruri în mod rapid. Epoca în care trăim este una a vitezei, a productivității; „Putem obține multe lucruri rapid și aproape ușor.”

Tehnologia a avansat și au fost create multe instrumente care facilitează îmbunătățirea calității vieții și a bunăstării materiale. Aceste instrumente au accelerat ritmul vieții și, drept urmare, avem acum senzația că timpul trece mult mai repede decât în ​​urmă cu cincisprezece sau douăzeci de ani.

Timpul pare că ne scapă printre degete, nu avem suficient timp pentru a realiza alte lucruri pe care ni le dorim.

Ritmul natural al vieții și al naturii s-a pierdut; „cauza se află în minte și în frenezia de a obține mereu mai mult decât ceea ce avem deja suficient”.

O viață non-meditativă este o viață agitată, plină de tensiune, anxietate și angoasă. O viață meditativă va fi întotdeauna plină de calm, liniște, fericire și împlinire profundă.

În lumea interioară lucrurile nu funcționează în același mod ca în lumea materială; „viteza nu poate fi de niciun ajutor, dimpotrivă, poate crea multă tensiune și anxietate și poate fi chiar dăunătoare.

În creșterea spirituală este necesară răbdarea, pentru că nimic nu se poate întâmpla fără o maturitate dezvoltată în urma experiențelor profunde pe care viața ni le oferă pentru a observa și înțelege în profunzime ceea ce ni se întâmplă cu adevărat în călătoria noastră către iluminare.

Cu mulți ani în urmă am întâlnit un bărbat în vârstă, destul de matur și înțelept în viziunile lui. Acest om a trăit fericit împreună cu soția și copiii săi până la vârsta de patruzeci de ani, dar după aceea, timp de cincisprezece ani a trăit o viață de suferință și durere, din cauza bolii fatale care i-a lovit soția.

Era un om bogat și avea afaceri la care a fost nevoit să renunțe pentru a avea grijă de soția sa. În cincisprezece ani de boală a cheltuit toți banii pentru a o salva pe soția pe care o iubea atât de mult, dar în cele din urmă aceasta a murit.

În timp ce îmi povestea întâmplările din viața lui, i-am simțit durerea legată de trecutul său și de modul în care a dus o viață plină de tensiune și viteză pentru a-și salva soția. În cele din urmă mi-a spus că acum seamănă mai mult cu o țestoasă, trăiește totul în mod lent, face pași mici și este atât de calm, relaxat și fericit. Mi-a spus că nu mai are nevoie să meargă nicăieri și că nu mai are niciun obiectiv de atins.

De fapt, o țestoasă face pași foarte lenți, pentru că nu merge nicăieri, nu are nimic de realizat, ci doar trăiește. Prin urmare, dacă observi orice broască țestoasă, indiferent de vârsta și dimensiunea acesteia, vei deveni conștient de semnele maturității și înțelepciunii sale. Orice broască țestoasă pare foarte bătrână, foarte înțeleaptă.

La câteva zile după întâlnirea cu acest om am cunoscut meditația și am început călătoria mea.

Deva Krishna



DETALII PRACTICE:

Invitaţia se adresează tuturor, indiferent de experienţa anterioară.
Participarea se poate face atât în sală – în limita locurilor disponibile – cât și online – via Zoom, de la ora 19:00
Vă recomandăm ca, pentru participarea online, să vă rezervați un spațiu comod, liniștit și să-i rugați pe cei dragi să respecte această alegere și să nu vă întrerupă în timpul meditației.
Vă rugăm să ne contactați pentru înscrierea la eveniment.

Contact:
Tel: 0757 775 063 – 072 2563 494 (Ramana)
E-mail: tattva.community@gmail.com

website: www.deva-krishna.com

Pagina facebook: Tattva Meditation Community

Contribuţia de participare: 50 Ron

Contribuţia se poate face prin transfer bancar în contul Asociației Tattva Meditation Community, menționând „Donație”.

Banca Transilvania

IBAN: RO58BTRLRONCRT0347996201

Asociația Tattva Meditation Community

Vă așteptăm cu bucurie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eight + sixteen =